Anamaria Prodan: „Oana Zavoranu s-a demitizat in ochii mei


Dezamagita de amica ei, Anamaria Prodan spune ca vedeta de la OTV s-a demitizat in ochii ei.

“Am ramas blocata de reactiile Oanei, mai ales ca noi am avut o relatie destul de buna. Nu ma asteptam sa faca asemenea magarie. Pe 19 septembrie, cei de la OTV au venit sa filmeze la noi acasa, de ziua lui Laurentiu. In mod normal, nu as fi acceptat asta, era un moment intim de familie, dar am facut-o pentru Oana.

Apoi, m-au invitat sa merg si la emisiunea Oanei, unde urma sa fie prezentat si reportajul. Dar eu chiar atunci urma sa plec in Rusia si le-am spus ca nu pot veni decat daca ma platesc, pentru ca pierdeam bani daca nu plecam din tara. Nu am cerut o suma clara, a ramas sa discutam in functie de bugetul lor, iar unul din reporterii cu care am discutat a tras concluzia ca ar fi vorba cam de 500 de euro. Cred ca am aparut destul gratis la TV si am dreptul sa cer bani ca sa fiu prezenta intr-o emisiune sa fac rating.

Ei bine, cand Oana a auzit ca pretind bani, a refuzat sa mai difuzeze reportajul filmat. Si a urmat apoi balacareala din emisiunea ei de miercuri. Pacat, m-a dezamagit, imi era draga Oana, dar s-a demitizat in 10 minute, prin circul pe care l-a facut”, a declarat Anamaria Prodan pentru Gardianul.

Crede ca Oana este influentata negativ
Vedeta ne-a mai spus ca l-a sunat pe sotul Oanei, Pepe. “L-am intrebat daca are idee de unde a pornit furia ei impotriva mea. Mi-a spus ca nici macar nu se uita la emisiune si ca ii pare rau pentru iesirea sotiei lui. Oricum, mie amandoi mi se par in continuare niste oameni OK, dar pe Oana cred ca cineva o invenineaza.

Si nici macar nu se oboseste sa clarifice lucrurile inainte de a arunca vorbe urate. Asta e, inseamna ca asta e Oana Zavoranu si ca pana acum m-am inselat in privinta ei. Dar o sa treaca si asta! Eu nu am de gand sa intru in vreun scandal cu ea, eu nu prin scandaluri sunt cunoscuta si nu am nevoie de scandaluri, ca nu am emisiune la TV. Ea, in schimb, prin asta e cunoscuta si prin asta probabil spera sa-si faca audienta”, a adaugat impresarul de fotbal.

Un comentariu: