Ce vor barbatii dupa sex

de Georgiana Papari

Unii au nevoie de...o tigara!

Stiu, e un obicei tare urat si tare nesanatos, dar unii dintre noi avem acest viciu! Daca si iubitul tau este fumator, s-ar putea ca primul lucru la care se gandeste dupa o partida de sex cu tine sa fie...o tigara!

Chiar daca tu nu esti fumatoare, sunt convinsa ca il vei intelege si ca il vei lasa sa isi satisfaca (si) aceasta dorinta!

Mai vrea o partida!

Daca totul s-a petrecut ca in cele mai frumoase fantezii erotice ale sale si ale tale si ati avut parte de momente superbe, ai putea avea surpriza ca el sa isi mai doreasca...inca o partida! Iar in cazul in care te-ai simtit la fel de bine ca si el, nu cred ca ai motive sa refuzi!

Ar putea vrea sa stati de vorba!

Imediat dupa ce ati facut dragoste, barbatii se simt, de obicei, foarte increzatori in ei si in performantele lor, ca sa nu mai spunem de faptul ca sunt foarte volubili. Iata de ce s-ar putea ca iubitul tau sa isi doreasca sa stati de vorba si sa povestiti vrute si nevrute!

Un singur sfat: nu incerca sa distrugi acest moment in care el se simte atat de bine (sper ca si tu te simti la fel de bine!) incercand sa deschizi o discutie despre un subiect care e sigur sa il "inflameze" si sa va distruga amandurora buna dispozitie! Pe lista neagra se afla subiectele privitoare la relatie -cele mai urate cosmaruri ale barbatilor s-ar putea sa includa formularea "Hai sa vorbim despre relatia noastra!", dar si cele care privesc copiii, soacrele, cheltuielile mari si asa mai departe.

In acelasi timp, s-ar putea ca acesta sa fie cel mai potrivit moment pentru a-l ruga ceva important pentru tine, pentru ca il vei gasi bine dispus si foarte voios. Nu se stie, insa, daca a doua zi va mai fi la fel de bine dispus si dornic sa iti implineasca dorinta!

In plus, expertii in relatii de cuplu spun ca ar trebui sa profiti de aceste momente pentru a discuta...despre dragoste! Tot ce iti doresti sa ii spui: de la unele mici critici referitoare la felul in care s-a desfasurat actul sexual la ceea ce ti-a placut cu adevarat, aceste momente in care sunteti destinsi va pot ajuta cu adevarat!

Cel mai bun sfat: in timpul conversatiei voastre povesteste-i despre una dintre fanteziile tale sau impartasiti impreuna o astfel de fantezie: garantat ii va placea si s-ar putea chiar sa o puneti in practica imediat!

Somn

Dupa sex, barbatii revin la starea de dinainte de a fi excitati, in timp ce noi, femeile, ne pastram o usoara stare de excitare. Pentru barbati este evident ca organismul lor se va relaxa si adevarul este ca, in unele cazuri, tot ce isi doresc mai mult este sa doarma! In timp ce femeile sunt mult mai dispuse si mai bucuroase sa petreaca acest timp de dupa dragoste impreuna cu partenerul lor si sa converseze sau, pur si simplu, sa ramana imbratisati.

Chiar daca nici nu intelegem aceasta nevoie a barbatilor de somn dupa sex si chiar daca nici nu ne place sa acceptam aceasta stare de fapt, ar fi bine sa intelegem ca nu e o dovada de lipsa de respect sau de consideratie: ei sunt programati astfel, in timp ce noi suntem altfel. In cel mai rau caz, gandeste-te ca se simte atat de obosit pentru ca este cu adevarat satisfacut!

S-ar putea sa isi doreasca sa munceasca!

Stiu ca nu e ceea ce iti doresti sa auzi, dar daca este vorba de o partida de sex din timpul zilei sau al amiezei si daca obisnuieste sa munceasca de acasa, partenerul tau s-ar putea simti destul de remontat -abia am vorbit de cat de somnoros poate deveni dupa sex si acum vorbim de cat de energic se poate simti, e paradoxal, dar adevarat- ca sa se reintoarca la munca sau, daca ati facut dragoste de dimineata, sa se simta destul de in forma pentru a incepe "in forta" o noua zi!

Mi-ar placea sa ne spuneti ce credeti voi ca isi doresc barbatii dupa sex!

sursa: feminis.ro

http://www.feminis.ro/dragoste-si-sex/cuplu/ce-vor-barbatii-dupa-sex-5099

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu