EBA l-a prezentat pe Syda lui tăticu’!

Elena l-a dus pe noul iubit in vizită la Traian Băsescu

RelaţiaRelaţia dintre Elena şi Bogdan Ionescu, zis Syda, este acceptată de preşedintele României dintre eurodeputatul Elena Băsescu (EBA) şi Bogdan Ionescu, poreclit Syda, are, se pare, girul preşedintelui Traian Băsescu. Conform jurnaliştilor de la Academia Caţavencu, EBA l-a dus, zilele trecute, pe Syda într- o vizită la tăticul ei, pentru ca acesta să-l cunoască personal pe noul ei iubit.

A fost cu el şi la bunici

Elena Băsescu are de câteva luni o relaţie cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, fiul unor oameni de afaceri apropiaţi de partidul democrat liberal (Foto Marius Bărăgan)Relaţia dintre Elena Băsescu şi Syda, începută astă-vară, când cei doi, alături de alţi prieteni, au fost în concediu, în Beirut (Liban), devine din ce în ce mai serioasă. Încântată de noul ei prieten, EBA l-a dus pe acesta, mai întâi, într-o scurtă vizită la bunicii din partea mamei, care locuiesc în Suceava, pentru ca recent să-l prezinte şi tatălui ei, Traian Băsescu.

Întâlnirea dintre şeful statului şi Syda are o însemnătate deosebit de mare, ştiut fiind faptul că Băsescu nu a prea fost încântat de alegerile făcute de mezina familiei de-a lungul timpului.
Traian Băsescu
Jurnaliştii de la Academia Caţavencu spun că girul pe care Traian îl oferă relaţiei dintre EBA şi Syda are la bază şi faptul că părinţii noului iubit al fiicei lui au simpatii pedeliste. Mai precis, Gheorghe şi Sidonia Ionescu au numeroase legături de afaceri cu ministrul Adriean Videanu, unul din apropiaţii preşedintelui României

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu