Europa FM te trimite la evenimentul anului - "This is it: The Movie"

"This is it" va avea premiera în România pe 28 octombrie, odată cu lansarea în SUA, şi va rula în cinematografe timp de două săptămâni şi două zile. Ascultătorii Europa FM se pot bucura de acest film într-o sală special închiriată în Bucureşti. Peste 1300 de norocoşi vor putea vedea acest documentar în cele mai bune condiţii.

Pentru a câştiga două bilete la "Michael Jackson - This is it: The Movie", trebuie să sunaţi la 0372.069.599, număr cu tarif normal, la semnalul DJ-iilor, şi să răspundeţi corect la o întrebare despre Michael Jackson. Toate întrebările îşi găsesc răspunsurile în materialele publicate de Europa FM pe www.mj.europafm.ro.

O persoană poate câştiga o singură dată la acest concurs.

Peste o sută de ore de înregistrări brute, de la repetiţiile lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la Londra, au fost editate pentru a realiza această peliculă.

"Aceste imagini reprezintă o introspectivă intimă şi exclusivă în lumea creatoare a unui geniu. Pentru prima dată, fanii îl vor vedea pe Michael aşa cum nu l-au mai văzut niciodată - îl vor vedea pe marele artist lucrând", declară regizorul Kenny Ortega, cel care s-a ocupat de organizarea concertelor şi de filmarea repetiţiilor.

sursa: europafm.ro

http://www.europafm.ro/europa-fm/concursuri/europa-fm-ti-a-rezervat-un-loc-la-michael-jackson-this-is-it.html

2 comentarii: