Fosta menajera face dezvaluiri soc despre Oana Zavoranu

Purta chilotii doar o data

luni, 26 octombrie 2009

GOSPODINA. Oana se descurca si singura, mai ales la cumparaturi
Sabina Ivanica

Livia Ilies sustine ca a renuntat sa mai lucreze in casa vedetei dupa ce a ajuns la concluzia ca aceasta este o fiinta foarte ciudata, cu dubla personalitate.

Femeia de aproape 40 de ani a lucrat in casa Oanei Zavoranu pana in august anul acesta, cand, sustine ea, nu a mai rezistat la tratamentul la care era supusa. Seara, dupa o zi in care fusese foarte buna, si-mi lasa bacsisuri mari, plecam de la ea, o lasam vesela si zambitoare. A doua zi veneam si gaseam o alta persoana. Fie ca nu ma baga in seama, fie ca tipa la mine sau ma trata de sus. E o persoana foarte ciudata. Cred ca are dubla personalitate, ne-a povestit fosta menajera. Iar chinurile nu se terminau aici. Inainte sa intru in casa, ma punea sa imi dau pe talpile pantofilor cu o solutie dezinfectanta, de ma simteam foarte aiurea, parca eram murdara si neingrijita. Mai mult, ii spuneam ca nu am unde sa-i mai bag hainele si se enerva si-mi spunea: "Fa-te tu cuier daca nu te descurci!", sustine Livia Ilies. Insa cea mai mare ciudatenie a Oanei i s-a parut, de departe, fixatia legata de chiloti. Purta o singura data lenjeria intima, apoi ma punea sa o arunc. Nu ma induram, ca erau foarte fine, multe le-am luat la mine acasa, recunoaste femeia. Oana Zavoranu ne-a declarat ca Livia Ilies a fost data afara pentru ca nu era demna sa lucreze in casa ei.

3 comentarii:

 1. nimic altceva decat o femeie ... lipsita de educatie ... care crede ca va deveni "celebra'
  daca vb despre chilotii si... intimitatile Oanei...

  ca si cum romanu' are nevoie de stiri dintr astea ca sa se... culturalizeze...

  da'... Ne "desteapta" rau de tot stirile de felul acesta, asa e...

  vai si amar..

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă mir că Oana n-o acuză de "furtul" chiloţilor. :))

  RăspundețiȘtergere
 3. O, Doamne, asta ar mai lipsi... Dupa ce ca subiectul de "disputa" e penibil, iar femeia ... cam... proasta bata! Sa porti ... lenjeria intima a altei femei si pe urma sa si vb despre asta....

  Sub orice critica...

  RăspundețiȘtergere