Kevin Costner a gustat din vinul de la Arad! Un pic cam mult

Kevin Costner promite sa surprinda in sambata seara Aradul. Insa nu cu un nou film, ci in postura de cantaret. El va urca pe scena alaturi de trupa sa, Modern West.

Cunoscutul actor, care a sosit vineri in Romania, a tinut sa profite la maximum de fiecare ora petrecuta pe meleagurile noastre. Iar vineriseara, el si membrii formatiei au acceptat o invitatie la cina, sa se bucure de bucataria romaneasca.

In jurul orei 20, Kevin Costner si prietenii sai au luat cina intr-un cadru retras, la o pensiune de langa Arad. Masa copioasa si vinurile romanesti i-au cucerit imediat.

"Am mancat gulas, am baut vin, m-ati prins putin in dezavantaj pentru ca am baut putin mai mult, am avut si o zi foarte lunga", povesteste sincer Kevin.

Si membrii trupei Modern West au recunoscut ca au petrecut cum nu se poate mai bine.

Cu asa oaspeti de seama in batatura, gazdele nu si-au mai incaput in piele de bucurie. Asa ca i-au rasfatat cum au stiut mai bine, cu clatite cu sunca, apoi supa de vitel cu tarhon, la felul principal, gulas cu galuscute si hribi, iar la desert salata de fructe de padure. Toate asezonate cu muzica de chitara veche.

Dupa cina, Kevin Costner si ceilalti cantareti au revenit in oras, la hotelul unde sunt cazati. Ei promit sa isi incante fanii cu un spectacol de zile mari.

Starul a fost invitat la festivalul de film de la Arad, unde va sustine primul concert din cadrul turneului pe care artistul american il intreprinde in Europa.


sursa:stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/kevin-costner-a-gustat-din-vinul-de-la-arad-un-pic-cam-mult.html

Un comentariu: