Magda s-a bătut singură?

Magda Ciumac ar putea avea serioase probleme cu justiţiaDupă nouă luni de anchetă, timp in care dosarul penal deschis pe numele fostului luptător K1, Tolea Ciumac, acuzat de fosta sa soţie, Magda, de răpire, de tâlhărie şi de şantaj, s-a plimbat între Poliţie, IML şi Parchet, procurorii au ajuns la o concluzie în acest caz: Magda Ciumac a minţit. Mai mult chiar, conform concluziilor medicilor legişti, aceasta “e posibil să se fi bătut singură”.

Procurorii de la Buftea l-au scos de sub urmărire penală pe fostul luptător K1, pentru că nu au găsit nici o probă care să susţină acuzaţiile femeii. Magda declarase în ianuarie că Tolea ar fi răpit- o şi ar fi ţinut-o sechestrată 10 zile într- un Tolea Ciumacapartament din Voluntari, Ilfov. “S-au administrat zeci de probe. Degeaba . N-am găsit nimic care să-l incrimineze pe Anatolie Ciumac”, ne-au declarat surse judiciare.

Procurorii: Tolea nu are nici o vină

Acestea ne-au explicat la fiecare probă în parte care a fost rezultatul: “Testul poligraf a demonstrat că Magda n-a spus adevărul. Testele ADN şi suplimentul de expertiză au ieşit zero, adică nu s-a găsit nici o urmă pe care s-o fi lăsat-o învinuitul. Nici la percheziţiile făcute acasă la acesta nuÎn ianuarie, imediat după aşa-zisa răpire, Magda Ciumac îşi arăta vânătăile despre care spunea că sunt opera lui Tolea s-a găsit nimic.Cât priveşte certificatul medico- legal adus de reclamantă, acesta e nesemnificativ, mai ales că nu i s-a recomandat nici o zi de îngrijiri medicale. Medicii legişti ne-au spus că echimozele de la genunchi şi de la coate ar fi putut rezulta şi în urma unei automutilări, adică şi le-ar fi făcut singură”.

Au divorţat în luna aprilie

Fostul luptător K1 este închis din luna iunie la Penitenciarul Jilava de lângă Capitală, unde execută cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat pentru o tentativă de omor, comisă în 1999 la Braşov. Magda şi Tolea Ciumac au divorţat pe 7 aprilie anul acesta. În ianuarie, femeia a susţinut că a fost răpită şi bătură de fostul soţ. Cei doi au un băieţel de trei ani, Sasha, care acum se află în grija mamei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu