Mihaela Moise care a lăsat OTV-ul pentru a deveni reporter special la „Acces Direct” face un apel către populaţia României.

Mihaela Moise: SALVAŢI o fetiţă de şase ani, bolnavă de leucemie, cu 150.000 de euro


Mihaela Moise care a lăsat OTV-ul pentru a deveni reporter special la „Acces Direct” face un apel către populaţia României. Ea vă cere ajutorul pentru o fetiţă de doar şase ani ce suferă de leucemie acută limfoblastică.

Micuţa are nevoie de un transplant de celule stem care costă 170 de mii de euro. Fetiţa are nevoie cât mai urgent de aceşti bani, starea ei este agravă acum, ea fiind internată la Spitalul Fundeni secţia de oncologie. Mama fetiţei se numeşte Adetu Cristina Iuliana. Cei care doresc să o ajute pe micuţă pot dona bani în următoarele conturi la Raiffaisen Bank:

Adetu Cristina Iuliana

IBAN RO74RZBR0000060012041999 cont în Euro; şi

IBAN RO85RZBR0000060012041995 cont în lei Mihaela Moise: SALVAŢI o fetiţă de şase ani, bolnavă de leucemie, cu 150.000 de euro

Mihaela este foarte mulţumită de colaborarea cu Mădălin Ionescu: “Voi arăta adevărata mea valoare, şi cu siguranţă telespectatorii mei fideli şi oamenii care au încredere în mine vor vedea acest lucru şi îl vor aprecia”, afirmă Mihaela. (M.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu