Paris Jackson: "Ei l-au omorat pe tata!"

de Ileana Voicu Ghinea, 01 octombrie 2009

Dupa ce, in timpul ceremoniei de comemorare de la Staples Center, Paris i-a induiosat pe cei prezenti cu un discurs emotionant despre tatal sau, acum a venit vremea sa acuze. La mai bine de trei luni de la moartea lui Michael Jackson, Paris „ii arata cu degetul" pe organizatorii turneului "This is It", mentionand ca ei sunt singurii vinovati de moartea tatalui ei.

"L-au 'muncit' pe tata non-stop... Nu a avut nici macar sansa sa se odihneasca", a declarat Paris, citata de Mirror.co.uk. Aceasta dezvaluire a fost facuta de matusa fetitei, La Toya, care a devenit un fel de confident al micutei. "Era tratat de cel mai bun cardiolog, deci era asigurat din acest punct de vedere. Adevarul este ca au tras prea mult de el", si-a continuat Paris acuzatiile.

"Tu nu intelegi! L-au obligat pe tata sa munceasca, chiar daca el nu-si dorea acest lucru. Ma simt atat de rau", ii spunea Paris matusii sale, la putin timp de la decesul tatalui ei.

"Incearca sa ma omoare"

Versiunea conform careia Michael ar fi murit accidental, in urma unei supradoze, nu a fost niciodata "inghitita" de familia lui. Dovada sunt numeroasele autopsii care i s-au facut artistului, anchetele si acuzatiile care planeaza asupra doctorului Murray. Pe langa declaratiile facute de Paris, uluitoare chiar, avand in vedere varsta ei, de 12 ani, La Toya pune si mai mult "gaz pe foc". Sora artistului sustine ca ar exista si alte motive pentru care "apropiati" pe plan profesional sa fi vrut sa-l elimine pe Michael. Toata lumea ravnea la catalogul Beatles si la alte lucruri pe care le avea artistul in posesie.

In plus, La Toya declara ca insusi Michael i-ar fi spus la un moment dat ca se asteapta la ce-i mai rau din partea colaboratorilor sai. "Atunci cand am aflat ca a murit, am stiut ca este ceva necurat la mijloc. Este important sa intelegeti ce mi-a spus Michael intr-o zi: 'Daca mi se va intampla ceva, sa te gandesti ca am fost omorat. Incearca sa ma omoare'. Si cand mi-a spus chestiile astea nu delira". "Vor sa ma omoare pentru catalog. E periculos", acestea au fost cuvintele artistului.

La final, asemenea altor declaratii pe care le-au facut toti membri familiei, La Toya se arata increzatoare in justitie si spera ca adevarul sa iasa la lumina.

Multe se vor mai spune si scrie despre sfarsitul Megastarului. Asa cum s-a intamplat si in cazul lui Elvis, idolul lui Michael, sute si mii de versiuni au aparut si vor mai aparea. Tot ceea ce ramane este opera lor artistica.

sursa: eva.ro

http://www.eva.ro/divertisment/features/paris-jackson-ei-l-au-omorat-pe-tata-articol-15077.html

Un comentariu: