Raportul autopsiei lui Michael Jackson: Cantaretul era sanatos, mai multe sedative combinate l-au omoratConstatarea surprinzatoare a raportului de autopsie, obtinut, in exclusivitate de agentia Associated Press, arata faptul ca la moartea sa, Michael Jackson era la fel de sanatos ca orice om normal de 50 de ani.

Concluzia generala a raportului claseaza decesul drept o omucidere, printr-o intoxicatie acuta cu propofol, insa in ultimii sai ani si chiar dupa moarte, Michael Jackson era sanatos.

Au fost constate doar unele afectiuni normale pentru cineva care are 50 de ani. Raportul noteaza ca Michael suferea de artrita la coloana vertebrala si cateva degete, iar plamanii sai prezentau inflamati. Urmele injectiilor erau, de asemenea, vizibile. Dar nici una dintre aceste afectiuni nu-i punea viata in pericol. Inima
si rinichii erau in stare buna, iar greutatea era normala.

Medicii au gasit, in corpul megastarului, puternicul anestezic Propofol si mai multe sedative, a caror combinatie a dus la deces. Substantele i-au fost administrate de medicul personal, Conrad Murray, devenit acum suspectul principal pentru anchetatori.

sursa:presaonline.com

2 comentarii:

 1. deci era sanatos ca orice om de 50 de ani,ma bucur ca un raport oficial a constatat acest lucru pentru ca s-au spus atatea lucruri urate despre el incat ti se face parul maciuca, adevarul este ca a fost ucis voit sau nu, nu stim, dar medicul lui personal care era de altfel platit cu bani grei a dat dovada de o neglijenta crasa si cand i-a administrat amestecul si dupa cand a constatat ca michael numai respira, acum e timpul sa plateasca

  RăspundețiȘtergere
 2. banuiam din prima clipa ca acesta a fost adevarul...

  in plus, daca l-a ucis, atunci nemernicul acela sa plateasca cu ani grei de temnita.

  chiar daca nu a premeditat moartea, trebuia sa stie efectul acelor combinatii de medicamente.

  dar, totusi, cred ca a stiut ce face si de ce face ce face. Peste ani se va afla si cine l a pus sa faca asta.

  RăspundețiȘtergere