Zăvoranca despre Simona-Senzual: "Am vrut să o iau la bătaie"
Scandal mare intre dive! Oana Zăvoranu, prezentatoarea show-ului care-i poartă numele la OTV, şi Simona-Sensual, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, au fost ieri la un pas de bătaie chiar în studiourile unde se difuza emisiunea. Motivul? Oana a vrut să o dea afară de acolo, după ce Simona a ieşit din emisiune.

“Simona, la mine în emisiune, mi-a spus că are o grămadă de proiecte dar că nu vrea să vorbească despre ele. Asta m-a şocat şi am întrebat- o de ce a mai venit. După ce i-am spus că e mitomană, a ieşit din emisiune şi s-a dus în regia de montaj. I-am zis şi acolo să o şteargă. S-a ridicat ameninţător la mine şi, în acel moment, dacă mai făcea un pas o băteam de o snopeam.

Am vrut să o bat, dar eu sunt doamnă şi nu mă cobor la nivelul ei, că şi aşa e săracă cu duhul. Dacă îi dădeam o directă de dreapta îi zburau toate clemele din păr”, ne-a spus prezentatoarea emisiunii “Oana Zăvoranu Show”, difuzată de luni până joi de OTV de la ora 17.00.

Simona-Sensual nu se lasă nici ea mai prejos. “E nebună! Dacă voiam îi rupeam capul, îi dădeam câteva de o omoram. Cred că, la ea, totul se întâmplă din cauza vârstei pentru că nu suportă tinerele. Are un tupeu de mahala, nu înţeleg de ce voia să mă dea afară din studio”, ne-a spus şi prezentatoarea rubricii Vremea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu