Campania "LIBERTATEA TE AJUTA"

"Împreună putem să schimbăm ceva!
16 Noiembrie 2009

Aşa cum v-a obişnuit în ultima vreme, Libertatea nu uită de problemele cititorilor şi vine să-i sprijine atunci când au cea mai mare nevoie de cineva.

De data aceasta, ne-am unit eforturile cu colegii noştri de la Libertatea pentru femei într-o campanie socială la nivel naţional, ce se va desfăşura în perioada: 16 noiembrie - 13 decembrie. Scopul va fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care din păcate nu aşteaptă pe nimeni de Sărbători.

Dacă şi voi cunoaşteţi bătrâni lipsiţi de ajutor, copii din familii numeroase care nu au primit niciodată un cadou de Crăciun, vă aşteptăm să ne furnizaţi informaţii despre ei.
Vrem să ştim unde îi putem găsi, pentru că vrem să mergem la ei şi să le ducem cadouri înainte de Sărbători . Merită să le vedem chipul vesel măcar pentru o zi!

Toate acestea se vor realiza numai cu sprijinul partenerilor noştri: Europa Fm, Kanal D dar şi cu ajutorul sponsorilor :Carrefour, Schwarzkopt & Henkel, Henkel şi Miniprix.

Aşteptăm de la voi să ne contactaţi şi să ne spuneţi cum putem să-i ajutăm . Pentru că împreună putem schimba ceva!

Libertatea şi Libertatea pentru femei merg la ei înainte de Sărbători!

· Sună la numerele de telefon: 021- 20.93.360 sau 021-20.12.756

· Completează formularul de pe libertatea.ro

• Trimite-ne o scrisoare pe adresa redacţiei Libertatea: Bld. Dimitrie Pompeiu, nr.6, Sector 2, Bucureştii cu menţiunea pe plic : pentru campania ‘Libertatea şi Libertatea pentru femei te ajută'.

Împreună putem schimba ceva!

Perioada campaniei: 16 noiembrie - 13 decembrie"

sursa :libertatea.ro

http://libertatea.ro/stire/impreuna-putem-sa-schimbam-ceva-264693.html

2 comentarii: