Cele mai asteptate premiere cinematografice ale anului 2010!

Poate ca vor mai imbuna cumva criza economica, ce pare sa se prelungeasca si la anul. Ca doar un pic de visare si de transpunere intr-o alta dimensiune nu strica!

Masina de marketing incepe sa functioneze! S-au lansat deja trailere pentru unele dintre comediile si filmele de actiune care vor avea premiera in 2010.

In "Date Night", Tina Fey joaca alaturi de Steve Carell, iar povestea este cea a unui cuplu plictisit care pleaca in oras sa ia masa, dar seara li se schimba total. In Romania, filmul ajunge din 16 aprilie 2010.

Liam Neeson si Ralph Fiennes se intalnesc in "Clash of the Titans", un film plin de efecte speciale si lupte crancene, despre zeii greci, care ruleaza la noi tot din aprilie.


De exceptie pare sa fie si intalnirea lui Colin Firth cu Julianne Moore in comedia romantica "A Single Man", iar registrul se schimba in "Kick-Ass", in care apare si Nicolas Cage, dar care este, de fapt, povestea unor pusti care devin eroi.


Ultima dintre povesti, care va rula in Romania din 28 mai, este "Prince of Persia: The Sands of Time", in care joaca Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley si Gemma Arterton.

sursa: stirileprotv. ro

....
pe respectivul site aveti si un mat. video cu secvente din premierele respective...

http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/cele-mai-asteptate-premiere-cinematografice-ale-anului-2010.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu