L-au vizitat pe Tolea la puşcărie

Magda Ciumac s-a stabilit de cateva luni la Timişoara, departe de agitaţia Bucureştiului şi de scandalurile care s-au ţinut scai de ea. Ea nu a uitat insa de cel care i-a fost soţ vreme de caţiva ani, astfel că l-a luat pe Sasha, fiul lor de trei ani, şi l-au vizitat, luni, pe Tolea la Penitenciarul Codlea, din Braşov.

“Tolea nu l-a mai văzut pe Sasha de mai bine de opt luni, aşa că am considerat că e momentul să-l duc pe fiul nostru să-l vadă, chiar dacă e la puşcărie. Nu i-am dezvăluit micuţului că mergem la închisoare, i-am spus că mergem să-l vedem pe tatăl lui la serviciu. Am stat câteva ore cu Tolea şi pot să vă spun că s-a jucat încontinuu cu Sasha, la fel ca în zilele bune. Ne-am înţeles să nu ne mai târâm unul pe celălalt prin tribunale, ca nebunii. Sunt nerăbdătoare să iasă din puşcărie, pentru a fi aproape de fiul nostru cât mai mult timp”, ne-a mărturisit Magda Ciumac după ce a ieşit, luni seara, din penitenciar.

Ciumac s-a jucat cu fiul său tot timpul

Aceasta a divorţat de luptătorul K1 Tolea Ciumac în luna aprilie a acestui an, ea primind şi custodia micuţului Sasha, fiul celor doi. Imediat după divorţ, Magda s-a stabilit la Timişoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu