Văduva «vânătorului de crocodili» a dat foc Australiei

Incendiul izbucnit de pe ferma lui Terry Irwin a mistuit 150 de hectare din vecinătate

Văduva lui Steve Irwin e acuzată că a declanşat puternicele incendii din Australia, ea fiind misteriosul piroman care a distrus vegetaţia de pe continent în urmă cu două luni.

Terry Irwin, cunoscută publicului după ce a filmat împreună cu soţul ei, Steve, circa 50 de documentare care au fost difuzate de Animal Planet, trece prin momente cât se poate de delicate.

Rezervaţia care îi aparţine a fost primul focar izbucnit în Queensland. Flăcările au mistuit peste 150 de hectare de vegetaţie, pagubele ajungând la peste un miliard de euro.

Dar, conform martorilor, doar o mică parte din ferma lui Terry Irwin, unde se pare că este înmormântat soţul ei, a fost afectată de incendiu. Cameron Quartermaine, vecina lui Terry, a declarat poliţiei că văduva lui Steve "se face vinovată pentru că a neglijat focul care se declanşase pe proprietatea ei, deşi era acasă".

Ferma a fost primită de Terry, din partea guvernului australian, după moartea soţului ei. Steve Irwin, numit „vânătorul de crocodili", a murit în anul 2006, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost străpuns de ţepii unei pisici de mare în timp ce filma în Marea Barieră de Corali.

sursa:click.ro/click/pe glob/
autor: Andrei Dobrogea

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/Australiei-Vaduva-dat-foc_0_853114758.html#

Un comentariu: