Zăvo şi-a tras mască cu cristale Swarovski

După ce şi-a făcut microfon cu cristale Swarovski, in plină epidemie de gripă porcină, vedeta Oana Zăvoranu şi-a tras şi mască de protecţie împotriva virusului A(H1N1) accesorizată tot cu preţioasele pietre.Ca o adevărată divă, Oana Zăvoranu nu se poate feri de gripa porcină cu orice mască, ci cu una pe care sunt ataşate mai multe cristale Swarovski. Reporterii ziarului Libertatea au surprins-o pe vedetă, zilele trecute, când îşi făcea cumpărăturile în magazinul Signature, din cartierul bucureştean Dorobanţi.

«Îmi plac lucrurile care strălucesc»

“Am ascultat şi eu sfaturile medicilor şi am început să mă protejez împotriva gripei. După cum ştiţi, mie îmi plac foarte mult lucrurile care strălucesc, mai ales cristalele... Aşa m-am hotărât să pun câteva şi pe masca de protecţie. Am făcut asta şi pentru a da o notă mai veselă situaţiei foarte triste în care se află toată lumea din cauza acestui virus”, ne-a mărturisit Oana. Vedeta nu a vrut însă să ne spună cât a costat-o masca de fiţe...

Va avea altă emisiune

Oana Zăvoranu nu va mai avea, începând de azi, emisiunea zilnică de la OTV. Vedeta pregăteşte o nouă producţie, de patru ore, care se va difuza sâmbăta seara, de la 21.00, începând din 28 noiembrie. Ea a declarat, în exclusivitate pentru ziarul Libertatea, că noul format este unul cumpărat din străinătate.

“Dan Diaconescu mi-a propus să fac două emisiuni: să prezint în continuare Oana Zăvoranu Show, dar şi pe cea de sâmbătă, însă am preferat să renunţ la una. Consider că emisiunea pecare o voi prcare o voi prezenta de la sfârşitul acestei luni mi se potriveşte mai bine, este un format n ou, unde voi aborda probleme psihologice, despre viaţa de apoi. Sunt subiecte interesante, iar oamenii care vor vedea emisiunea vor avea ceva de învăţat”

2 comentarii:

 1. are ea ce are cu cristalele acestea...

  pacat ca ele nu apara pe nimeni de gripa... Sarmanele, la cat de scumpe ...sunt....

  RăspundețiȘtergere
 2. Oana si Psihologia !?!?!?
  Noroc ca se apuca ea "Oana"..... sa ne invete despre viata de apoi....mare noroc..
  Pacat ca se pierde timpul cu astfel de "talente"...
  Zavoranca nu va avea succes la nici o emisiune...

  RăspundețiȘtergere