Tribut adus lui MICHAEL JACKSON la GRAMMY 2010!

LL COOL J si MAXWELL i-au adus un tribut Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, la ceremonia Nominalizarilor Grammy care s-a desfasurat aseara, 2 Decembrie 2009, la Nokia Theatre in Los Angeles.

Cei doi au amintit fanilor de momentul istoric din cariera lui Michael Jackson in cadrul galei de decernare a Premiilor Grammy acum 25 de ani.

Rapperul/actorul LL Cool J, care a fost gazda show-ului de aseara de la Nokia Theatre, a introdus momentul de tribut muzical al lui Maxwell amintind fanilor de noaptea in care Michael Jackson a castigat 8 Premii Grammy intr-o singura noapte pentru patru piese de pe albumu sau, Thriller.

El a spus: "In fiecare an, gala Grammy onoreaza reusitele legendelor muzicii, asa ca in aceasta seara am vrut sa il mentionam pe unul dintre apropiatii Grammy si, in acelasi timp, unul dintre cei mai importanti artisti din toate timpurile."

"Michael a schimbat felul in care cantam live, in care dansam si in care traim muzica, si aceasta schimbare va dainui pe vecie."

Maxwell a interpretat apoi piesa "The Lady in My Life" de pe albumul Thriller. A fost o onoare deosebita pentru artist, care a aflat doar cu cateva minute inainte de a canta ca piesa lui, "Pretty Wings", a fost nominalizata la categoria Best Song.

Sursa: MTV.RO/

sursa: profm.ro

http://www.profm.ro/michael-jackson/stiri-michael-jackson/video-tribut-adus-lui-michael-jackson-la-grammy-2010-5150775

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu