Marcel Iureş luptă pentru "Dreptul de a citi"

europafm.ro

OTP Bank România a lansat campania naţională de responsabilitate socială, "Dreptul de a citi". În 2001, programul are ca principal obiectiv dotarea şcolilor generale defavorizate din mediul rural cu peste 10.000 de cărţi. Instituţia bancară a a anunţat că donează direct şcolilor defavorizate colecţii de cărţi adresate elevilor din clasele I-VIII şi mobilierul necesar stocării acestora.

Locuitorii din marele oraşe pot contribui însă şi ei, aducând cărţi în toate unitatile băncii şi în Librăriile Humanitas, partenere în acest proiect.

Vocea lui Marcel Iureş va promova întreaga campanie, actorul declarând pentru Europa FM că este datoria fiecăruia dintre noi să propage şi susţină cultura.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Europa FM lui Sorin Dragomir, pe care îl veţi putea asculta sâmbătă în emisiunea "O dimineaţă de milioane", artistul vorbeşte despre cultura românească şi modul în care mediul privat a ajuns să ajute creatorii de artă să supreavieţuiască şi să-şi ducă la îndeplinire scopul.

http://www.europafm.ro/showbiz/vedete/marcel-iures-lupta-pentru-dreptul-de-a-citi~n38560/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu