Seringa care l-a ucis pe Michael Jackson, scoasă la licitaţie. Află cât costă!

marti, 16 martie 2010

click.ro

Seringa cu care i-a fost administrat medicamentul fatal lui Michael Jackson va fi scoasă la licitaţie de un necunoscut. Janet şi Tito Jackson au fost informaţi de acest lucru chiar de avocatul anonimului care vrea să se îmbogăţească de pe urma acului fatal. Valoarea acestuia a fost estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, la bursa caselor de licitaţie din Las Vegas.

Se presupune că licitaţia propriu-zisă va avea loc pe 25 iunie, dată la care se împlineşte un an de la moartea lui Michael Jackson. Conrad Murray, medicul personal al regelui muzicii pop, a fost acuzt de omor prin imprudenţă şi va fi judecat cel mai probabil în acest an.

O sursă apropiată familiei Jackson a declarat că "acul nu e necesar în procesul medicului, dar implicaţiile morale sunt enorme. Cel care este în posesia acului s-a întâlnit cu o armată de jurişti pentru a se asigura ca poate să vândă acul. Planul e să ducă preţul până pe la 5 milioane de dolari, dar i s-a spus că probabil nu va putea să îl scoată la licitaţie în Vegas, pentru că nu există temeiul legal, cum eîn Brazilia sau Libia.

Familia regretatului astist e furioasă şi dispusă să facă orice pentru a opri licitaţia.

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/Seringa-Michael-Jackson-licitatie-Afla_0_920907943.html

Un comentariu: