Miracolul unei noi sanse

MIRACOL! O femeie "moarta" a dat nastere unui baiat perfect sanatos!

Este un miracol! Asta au spus medicii dupa ce Catherine Curran, o irlandeza de 40 de ani, a dat nastere unui baietel dupa ce a stat timp de 30 de minute in moarte clinica. 

 
...
 
Cathrine Curran a nascut dupa un travaliu de numai doua ore si jumatate, in data de 19 aprilie. Echipa de medici care a avut grija de ea a fost decorata pentru performanta medicala remarcabila.
Gerry Bury, unul dintre medicii care a supravegheat-o non-stop pe Catherine, a spus ca recuperarea miraculoasa a femeii si nasterea baietelului perfect sanatos sunt “uimitor de rare”. “Nu as gresi sa spun ca sansa ca un asemenea miracol sa se intample este una intr-un milion.”
Catherine Curran a intrat in moarte clinica in septembrie anul trecut, in urma unui atac cardiac, si, timp de 30 de minute, a fost privata de oxigen. Medicii isi faceau griji ca fatul a avut de suferit din aceasta cauza. Insa micutul i-a uimit pe toti, la fel ca si mama acestuia, care si-a revenit uimitor de repede dupa nastere.
“L-am numit Matthew (n.r. Matei), care inseamna “un dar de la Dumnezeu”, pentru ca asa ni s-a parut cel mai potrivit" , a spus fericita mamica.

....

stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/stiri/international/miracol-o-femeie-moarta-a-dat-nastere-unui-baiat-perfect-sanatos.html

...

Ce bine e cand poti...renaste astfel, dar asta si cu ajutorul medicilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu