'Tu-le papucu' lor de hoţi!

În acest articol, vă povesteam cum un copil retardat ne-a furat banner-ul (creaţie proprie).
Astăzi, tînărul aflat la o pubertate întîrziată, a încercat să ne dea o replică:

Atentie la blogurile si siteurile OTV
Precizam ca in ultima vreme, foarte multe persoane si-au tras blog in numele OTV, si mai anume au aparul o multitudine de asemenea site-uri, in general de la femei disperate sau copii frustrati de castiguri peste noapte.
Precizam totodata ca acesta este singurul BLOG OTV, restul fiind povestiri din viata femeilor nesatisfacute sexual.
Atentie - celelalte bloguri pot contine virusi ce pot dauna calculatorului dumneavoastra.
Tinem sa amintim ca suntem numarul 1, avand peste 1000 vizitatori zilnic, 387 abonatii fideli(a se vedea stanga) si suntem in continua crestere, pentru ca informatia isi spune cuvantul.
Atentie la blogul otv-online.blogspot.com
Este blog virusat.

Desigur că nu există viruşi pe blogul nostru, acestea sunt nişte dezinformări tipice unei perioade ce o credeam apusă.
Dar haideţi să lămurim un aspect: OTV înseamnă OGLINDA TELEVISION (Televiziunea OTV). Cînd vedeţi un blog/forum/sait intitulat "OTV Televiziunea" sau "Televiziunea OTV", puteţi avea certitudinea că este creaţia unor persoane rătăcite pe lume.

Nu facem concurs cine are mai mulţi vizitatori şi nici nu participăm la asemenea evenimente. Haideţi să facem concurs de inteligenţă, raţiune, logică ori măcar decenţă. Se pare că unii chiar nu au simţul ridicolului (ca să nu mai vorbim de cel al răspunderii).
Îmi cer scuze cititorilor noştri pentru publicarea următorului link, dar adevărul trebuie să iasă la iveală. Cei care sunteţi majori, aruncaţi o privire aici, în categoria "Filme" a acelui blog nenorocit, cîte dintre acestea sunt porno (mai bine de jumătate).
Nu, nu, nu! Noi suntem oameni serioşi, nu atragem oamenii prin materiale indecente. Scopul nostru e cu totul altul şi, după cum se poate observa, nu avem reclame plătite!

Îmi amintesc şi acum (cu silă) cînd individu' ăsta invita oamenii să apese pe reclamele de pe forumurile lui "ca să trăiască OTV-ul". După ce l-am reclamat proprietarului MyForum (a se vedea aici), am avut o mică discuţie, aproape lacrimogenă. Chiar mi-a fost milă de el cînd mi-a spus, printre altele, "lasă-mă si pe mine să trăiesc, frate ". Da' pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti!

Stai în banca ta, copil prost cu 25 de bloguri (a se vedea aici) şi nu mă provoca dacă nu vrei să vezi ce n-ai văzut.

Ura şi la gară!

3 comentarii:

 1. Felicitari de articol. Cat de mare e echipa blogului vostru?

  RăspundețiȘtergere
 2. nu ar fi mai bine sa scrieti si voi pe blogul celalalt. Ofer conturi

  RăspundețiȘtergere
 3. Cat dai? :)

  Echipa noastra este formata din 6 persoane (se poate vedea pe coloana din stanga - mijloc).

  RăspundețiȘtergere