CAMPANIE DE AJUTORARE A SINISTRATILOR

"Apa trece, România rămâne" - Campanie pentru ajutorarea sinistraţilor iniţiată de Antena 3 şi Observator

www.antena3.ro

Îndoliată şi acoperită de ape. Aşa arată Moldova de când natura s-a dezlănţuit. Pentru locuitorii de-acolo pare să fi venit sfarsitul lumii. Cei mai mulţi au pierdut tot, de la locuinţe până la recolte şi animale. Suferinţa şi lacrimile lor nu ne-au lăsat indiferenţi.

Jurnaliştii de la Antena 3 şi Observator au demarat miercuri o campanie pentru ajutorarea persoanelor din zonele inundate. Campania intitulată "Apa trece, România rămâne" se doreşte a fi un exemplu de solidaritate cu oamenii rămaşi fără case în ultimele zile.

Cei care doresc să ajute pot dona în conturile Fundaţiei Mereu Aproape. Până acum, donaţiile însumează peste 25.000 de euro. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de alimente, apă, haine şi alte obiecte de strictă necesitate pentru sinistraţi.

Primul care a răspuns la apelul jurnaliştilor a fost omul de afaceri Elan Schwarzenberg, care a donat un miliard de lei vechi.

Conturile în care se pot face donaţii:

FUNDATIA MEREU APROAPE

CIF : 18212553

Bdul. Ficusului nr. 44A, et. 4, sector 1, BUCURESTI

BANCA : BRD-GSG-SMCC

IBAN LEI : RO05BRDE450SV07295334500

IBAN EURO : RO31BRDE450SV23761534500


...
http://www.antena3.ro/romania/apa-trece-romania-ramane-campanie-pentru-ajutorarea-sinistratilor-initiata-de-antena-3-si-observator_102783.html
...
In asemenea clipe de durere si disperare, fiecare gest, suma, fie ele cat de mici, conteaza...

Asa cum conta, inainte, daca se faceau diguri, daca se intareau diguri, daca se pastrau padurile sau se faceau reimpaduriri, daca se lucra mai mult la infrastructura... Daca se faceau toate din vreme... Daca una... Daca alta... Si tot asa.

Dincolo de asta, oamenii aceia sufera cumplit, asa ca trebuie si merita ajutati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu