Dupa...un an. In memoriam M.Jackson

Familia lui Michael Jackson, absentă de la comemorarea de un an

Mama lui Michael Jackson, Katherine, şi cei trei nepoţi ai săi nu vor participa la ceremonia din Los Angeles, care va marca un an de la moartea megastarului, anunţă TMZ.

În loc să ia parte la o ceremonie plină de fast, aşa cum se anunţă cea din LA, şi să fie în lumina reflectoarelor, Katherine, Prince, Paris şi Blanket, cei trei copii ai Regelui Pop, vor rămâne în Gary, Indiana, locul natal al acestuia, de unde vor privi întreaga manifestaţie, au afirmat surse din cadrul familiei.

Între timp, o societate conglomerat din industria divertismentului şi administratorul averii lui Michael s-au oferit să doneze suma de 1,3 milioane de dolari fondului public al oraşului Los Angeles, cu scopul de a acoperi o mare parte dintre cheltuielile cu funeraliile organizate anul trecut, scrie Los Angeles Times.
Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la reşedinţa sa, ca urmare a unei supradoze de medicamente.

sursa:evz.ro
...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/familia-lui-michael-jackson-absenta-de-la-comemorarea-de-un-an-898609.html
...
Ce fulgerator trece timpul uneori...
...

Un an de la moartea lui Michael Jackson: "A fost o forţă socială"

evz.ro/Autor art: Oana Dan /

Acum un an, DJ Jon Quick era invitatul special la o petrecere unde trebuia să mixeze, când a aflat vestea tragică despre moartea lui Michael Jackson, scrie Associated Press.

Astfel, evenimentul respectiv s-a transformat într-un tribut pentru Michael Jackson. „A fost prima dată când am văzut adulţi plângând şi dansând în acelaşi timp”, îşi aminteşte acesta.
Astăzi, la prima comemorare de la moartea lui Michael Jackson, Quick va mixa din nou hituri care mişcă inimi, la clubul Taj din Manhattan, New York. Totuşi, speră ca oamenii să fie mai veseli astăzi decât au fost anul trecut.
„Vrem să celebrăm muzica şi viaţa lui”, a spus acesta. „Albumele lui sunt fără moarte. Mulţi îşi amintesc perfect ce făceau când a apărut albumul Thriller”. Petrecerea de astăzi din Manhattan face parte dintr-o serie de comemorări globale dedicate superstarului care a murit la 50 de ani, în mijlocul pregătirii unor concerte de revenire, la Londra.

Memorial Michael Jackson la Londra
În capitala Marii Britanii a fost dezvelită o placă în memoria lui Michael Jackson, la un an după ce foaierul Teatrului Liric a devenit scena unui priveghi neaşteptat, la aflarea veştii morţii regelui pop.
Perri Luc Kiely, un puşti de 14 de ani, care face parte din trupa de dansatori Diversity a dezvelit placa de comemorare, care îl înfăţişează pe Michael Jackson zâmbitor şi tânăr. Cei prezenţi au aplaudat minute în şir.
„Pentru mine, el a fost o influenţă şi este o onoare să fac asta”, a spus Perri. În foaierul plin de fotografi, videografi şi jurnalişti, fanii au încercat să prindă momentul cu aparatele de fotografiat.

Leanne Irving, în vârstă de 20 de ani, a călătorit câteva ore cu autobuzul din oraşul natal, din nordul Marii Britanii, pentru a reuşi să participe la comemorare.
„O inspiraţie absolută. Îmi doresc să pot fi ca el şi să pot dansa aşa cum făcea el. Este sursa mea de inspiraţie pentru tot ceea ce vreau să fac în viaţă”, a spus Irving, un artist dansator.

Comemorat în Hong Kong
Aseară, imitatori ai lui Michael Jackson au dansat şi cântat într-un mall dintr-o suburbie a Hong Kong-ului, printre cei care s-au remarcat fiind un copil de cinci ani.
Deşi mulţi fani au organizat petreceri în amintirea lui Michael Jackson, astăzi vor avea loc şi comemorări mai serioase. În oraşul natal al vedetei, Gary, din Indiana, Statele Unite, i se va aduce un tribut celui care a scris istoria popului. Oficialii au declarat că mama superstarului, alături de nepoata acestuia, vor lua parte la comemorări, alături de alte mii de participanţi.
Alţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care şi fratele lui Michael, Randy, vor participa la o slujbă de comemorare la cimitirul Forest Lawn, la ieşirea din oraşul Los Angeles, unde este îngropat superstarul.
„Familia ma va plânge dispariţia lui Michael”, a declarat ieri Randy. „Aş vrea să le mulţumesc fanilor şi prietenilor pentru sprijinul continuu şi pentru rugăciuni”.

Momente de reculegere în Harlem
În Harlem, teatrul Apollo, unde tânărul Michael şi ceilalţi fraţi Jackson au câştigat o seară a artiştilor amatori acum mulţi ani, va organiza o comemorare deseară. În această după-amiază, în Harlem, se va ţine un minut de reculegere în memoria regelui pop.
„A însemnat nespus pentru noi. Ne-a adus împreună”, a declarat unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Michael Jackson. „Vreau să arătăm că, în ciuda a ceea ce se întâmplă în jurul nostru, Michael este un motiv bun să ne oprim cu toţii. A fost mai mult decât un artist, a fost o forţă socială, o sursă de inspiraţie”.
...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/michael-jackson-comemorat-peste-tot-in-lume-899060.html
...

Peste 6.000 de fani la comemorarea lui Michael Jackson din orasul sau natal
 stirileprotv.ro

"Legenda a inceput aici". Asa suna deviza sub care s-a desfasurat o noua ceremonie in memoria lui Michael Jackson, chiar in oraselul sau natal. 
...

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/mii-de-fani-la-comemorarea-lui-michael-jackson-din-orasul-sau-natal.html
...

Omagiu in stil romanesc: 


stirileprotv.ro/


In semn de omagiu, cativa artisti romani au fost de acord sa cante cate o piesa Michael Jackson , ca un tribut personal la adresa starului.
Vali Rupita impreuna cu prietenii sai au cantat intr-o maniera proprie o varianta "lautareasca" a piesei "You are not alone " pentru a demonstra ca muzica trece de orice bariere, indiferent de instrumentele folosite, limbaj sau popor.
Natalia Barbu s-a gandit sa interpreteze "Billie Jean" - una din cele mai iubite melodii ale lui Michael.
Adi Cristescu a ales sa cante de asemenea o piesa foarte cunoscuta: "Human Nature".
La randul ei, Andra a cantat, din repertoriul megastarului, melodia "You are not alone".
Si Tavi, fost component al trupei Bosquito, a ales sa interpreteze piesa "You are not alone", dar intr-un stil complet diferit de Andra: acompaniat de o singura chitara.
Un alt artist roman care a dorit sa aduca un omagiu lui Michael Jackson este Francezu' de la trupa Simplu, care a dansat pe melodia "Jam".
In acest weekend, la MTV: "M is for Michael!"
Ziua 25 iunie este ziua Michael Jackson la ProFM!
La Radio InfoPro, pe 25 iunie "You are not alone".  
...
 http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/cel-mai-tare-cover-michael-jackson-vali-rupita-you-are-not-alone.html
...

Cei care nu sunt uitati raman, cum se vede(si din aceste articole si gesturi de comemorare, apreciere), nemuritori!
...

2 comentarii: